keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Taustaa

Tämä blogi on tarkoitettu ensisijaisesti itselleni. Olen elänyt kuusi vuotta yksinhuoltajana, ensin yhden ja nyt kahden lapsen kanssa. En ole saanut oikeastaan minkäänlaista rahankäytön mallia kotoa, joten alku varsinkin oli yhtä yli varojen elämistä. Nykyään tilanne on vähän parempi, mutta parannettavaa löytyy vieläkin.

Kyllästyin tilanteeseeni, ja aloin lukemaan sijoittamisesta, ja siitä pystyykö myös pienituloinen sijoittamaan (pystyy), ja päätin että muutos on tehtävä nyt. Haluan turvata tulevaisuuteni, sekä omani että lasten.

Viimeisen kolmen vuoden aikana olen elänyt pääosin valtion tuilla (opintotuki, kotihoidontuki ja nyt viimeisimpänä työttömyysraha), mutta nyt pääsin vihdoin työelämään. Pienipalkkaiseen tosin, mutta alku on sekin.

Blogissa aion käydä läpi raha-asioitani sekä sitä, miten penniä voi venyttää vaikka venytettävää ei enää olisikaan. Myös sijoittaminen piensijoittajan näkökulmasta kuuluu blogin aihepiiriin.

Postaustahdin pyrin pitämään tasaisena, n. 1-2 kertaa viikossa. Tervetuloa seuraamaan.

5 kommenttia:

  1. Hyvä tyttö! Tervetuloa! Jään innolla seuraamaan!

    VastaaPoista
  2. Täällä toinen, joka seuraa!

    VastaaPoista
  3. Nyt on blogin aihepiiri ja bloggaajan elämäntilanne niin lähellä omia intressejäni, että ehdottomasti sait minusta lukijan. :) Terveisin samankaltaisessa tilanteessa oleva äiti-ihminen

    VastaaPoista