sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Aloitin taas säästämisen!

Ai että miten innostunut fiilis! Aloitin jälleen Nordnetin osakesalkkuni lihottamisen. Tällä hetkellä se on luut törröttäen kuolemassa nälkään, mutta lupaan syöttää sitä hitaasti mutta varmasti. Nyt alkuun siirrän sinne 50€/kk ja laitan rahani kasvamaan ensialkuun (taas) Suomen Superrahastoon. Tämän ratkaisun tein siksi, koska tällä hetkellä en pysty suurempia summia laittamaan sivuun, ja haluan sijoittaa edes ne vähäiset roponi johonkin, ja tämähän onnistuu superrahastoissa. Aiiiivan sairaan siistiä päästä taas tähän kelkkaan mukaan!
Samaan aikaan kasvatan puskuria, mutta siihen mulla ei ole mitään kiinteää summaa mitä siirrän, vaan laitan aina sen verran sivuun kun kykenee. Tavoitteeksi asetin puskurille 2500 €, ja kaikkeni teen että tämä tavoite toteutuu.
Toinen tavoite tälle vuodelle on saada salkkuun kasaan rahapulassa käyttämäni 400 €. Tämä summa siksi, koska koen olevani sen itselleni "velkaa" ja haluan maksaa sen takaisin, mutta tietenkin jatkan sijoittamista senkin jälkeen kun tämä summa on täynnä. Vielä en tiedä missä vaiheessa aloitan salkkuni hajauttamisen, mutta uskon että suunnitelma kirkastuu minulle jossakin vaiheessa - tärkeintä on nyt kuitenkin aloittaminen!

2 kommenttia:

  1. Moi! Miten sulla menee? Viimeisestä päivityksestä on vierähtänyt vuosi :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiitos kysymästä, mulla menee oikeestaan tosi hyvin nyt! :) Edellisestä tekstistä on kulunut ihan sikana aikaa, en ole enää muistanut koko blogia. Mutta nyt päivitin sitä taas, ja tarkoitus on jatkaa sitä epäsäännöllisen säännöllisesti. :)

    VastaaPoista